×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

برنامه بانک مرکزی برای دسترسی به منابع ارزی در خارج از کشور

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از ایرنا، دکتر عبدالناصر همتی اظهار داشت: عدم تعادلی که از ابتدای سال در بین عرضه و تقاضا به خاطر کرونا در بخش حواله تجاری ایجاد شد، به علت تعلل برخی صادرکنندگان برای عرضه ارز و تداوم روند تقاضا در ماه‌های گذشته به خصوص به خاطر توجیه قیمت برخی کالاهای وارداتی تشدید شد.
 رییس کل بانک مرکزی ادامه داد: از سوی دیگر جو سیاسی – تبلیغاتی ناشی از اقدام آمریکا در اعلام عملیاتی شدن مکانیزم ماشه فضای لازم را برای جهش قیمت ارز در هفته های اخیر به‌وجود آورد. همتی افزود: همانطور که قبلا گفتم، بانک مرکزی تمام تلاش خود را برای ایجاد تعادل در بازار حواله تجاری و کنترل نرخ آن به کار خواهد بست.
وی در ادامه گفت: بر پایه اقدامات انجام گرفته به‌ویژه درخصوص  دسترسی به برخی از منابع ارزی‌مان در خارج از کشور ، برنامه هایی برای بازار ثانویه داریم که به‌تدریج عملیاتی خواهیم کرد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.