×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

برپایی ۲۰ مرکز خدمت‌رسانی همراه اول در مسیر بدرقه رهبر شهید انقلاب

به گزارش تجارت گردان به نقل از مرکز ارتباطات، توسعه برند و رویدادهای بین‌المللی همراه اول، این مراکز با هدف تسهیل دسترسی شهروندان به خدمات ارتباطی، در نقاط مختلف مسیر مراسم شامل مسیرهای شمالی و جنوبی میدان آزادی، تقاطع آذربایجان، خیابان شادمان، خیابان خوش، میدان توحید، میدان انقلاب، چهارراه ولیعصر، خیابان حافظ، میدان فردوسی، پیچ شمیران و میدان امام حسین(ع) مستقر شده‌اند.

در این ۲۰ مرکز که با همراهی ۱۰ مرکز پشتیبانی فعالیت می‌کنند، خدماتی همچون اطلاع‌رسانی، فعال‌سازی و تعویض سیم‌کارت، ثبت‌نام و راه‌اندازی سرویس‌ها، شارژ تلفن همراه، پذیرایی از مراجعه‌کنندگان، پاسخگویی به پرسش‌های مشترکان و همچنین رسیدگی به مشکلات و اختلالات احتمالی ارتباطی ارائه می‌شود.

این اقدام با هدف ارتقای کیفیت خدمات ارتباطی، تسهیل ارتباطات مشترکان و ارائه پشتیبانی میدانی در طول برگزاری مراسم، در قالب استقرار تیم‌های تخصصی و مراکز خدمت‌رسانی در نقاط مختلف مسیر اجرا شده است.

برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *