Categories: مناطق آزاد

تأکید بر نوسازی ناوگان گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی گروه کشتیرانی، محمدرضا مدرس‌خیابانی که در مجمع عمومی فوق‌العاده کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران سخن می‌گفت با اشاره به دستور جلسه این مجمع مبنی بر افزایش سرمایه ۴۳ درصدی این شرکت، خاطرنشان کرد: پیشنهاد افزایش سرمایه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از سوی هیئت مدیره این شرکت به علل مختلف مطرح شد که از جمله آن‌ها می‌توان، به مشارکت در افزایش سرمایه شرکت‌های فرعی گروه کشتیرانی اشاره کرد.

وی به افزایش سرمایه برخی شرکت­های گروه اشاره کرد و ادامه داد: سرمایه شرکت فله گروه کشتیرانی از ۱۰۰ میلیارد تومان به ۵۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته، در نمونه‌ای دیگر سرمایه شرکت کشتیرانی دریای خزر نیز از ۱۰۸ به ۳۶۰ میلیارد تومان ارتقاء داده شده است؛ ضمن اینکه دیگر شرکت‌های گروه نیز به فراخور افزایش سرمایه را تجربه کردند.

مدرس خیابانی، مجموع افزایش سرمایه شرکت‌های فرعی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را طی سال ۱۴۰۲ حدود ۸۶۴ میلیارد تومان اعلام کرد.

وی علت دوم تشکیل مجمع عمومی فوق‌العاده کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، در خصوص افزایش سرمایه این شرکت را افزایش فعالیت‌ها در جهت بهسازی و نوسازی دارایی‌های ثابت دانست و افزود: در همین رابطه طی سال ۱۴۰۲ با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۸ میلیون دلار تعداد ۵ هزار دستگاه کانتینر ۴۰ فوتی برای تقویت ناوگان کانتینری خریداری شد، همچنین ۱۵۰ دستگاه کامیون کشنده نیز در راستای حمل‌و‌نقل چندوجهی و ارائه خدمات لجستیکی به ارزش حدود ۹۸۹ میلیارد تومان خریداری و شرکت حمل‌و‌نقلی جاده‌ای گروه کشتیرانی تأسیس گردید.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در خصوص اهمیت نوسازی ناوگان، تأکید کرد: با توجه به تغییر مداوم قوانین و مقررات بین‌المللی دریانوردی باید برای رفع این محدودیت‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن نوسازی ناوگان با ورود شناور‌های تازه محقق شود.

مدرس‌خیابانی در پایان اظهارات خود منبع تأمین افزایش ۴۳ درصدی سرمایه گروه کشتیرانی را از محل سود انباشته این شرکت اعلام کرد و گفت: امیدواریم با توجه به این تحولات روند سودآوری شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را به صورت مستمر حفظ کنیم.

شایان ذکر است، در پایان مجمع عمومی فوق‌العاده کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، سهامداران با افزایش سرمایه این شرکت از رقم ۵۷.۷۲۲ به ۸۲.۵۰۰ میلیارد ریال موافقت کردند.

فتحنایی

Recent Posts

حضور مؤثر مدیران بانک صادرات ایران در نمایشگاه‌های بزرگ تولیدی و صادراتی تبریز

​مدیران بانک صادرات ایران با حضور در دو نمایشگاه بین‌المللی و دیدار با فعالان اقتصادی…

5 ساعت ago

کارگروه‌های تخصصی کمیسیون نرم‌افزارهای پیشرفته سازمانی تشکیل شدند

کارگروه‌های تخصصی کمیسیون نرم‌افزارهای پیشرفته‌ سازمانی تشکیل شدند.

6 ساعت ago

امسال آخرین سال بنگاه داری بانک ها است

دکتر عبدالناصر همتی در "همایش تامین مالی تولید: از بنگاه داری به بنگاه سازی" گفت:امسال،آخرین…

6 ساعت ago

همایش «تأمین مالی تولید: از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی»؛ رویکردی نو در تقویت تولید و اصلاح نظام مالی

همایش «تأمین مالی تولید: از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازی» با حضور مقامات ارشد حوزه اقتصاد کشور…

6 ساعت ago

از بنگاه داری به بنگاه سازی»: همه سازمان ها و نهادها در کشور موظف به خلق ثروت جدید توام با ارزش آفرینی هستند

رئیس مجلس شورای اسلامی در « همایش تامین مالی تولید: از بنگاه داری به بنگاه…

6 ساعت ago

تاکید رئیس کل بانک مرکزی بر ضرورت تخصصی شدن فعالیت بانک‌ها

رییس کل بانک مرکزی در همایش مالی تولید: از بنگاه داری به بنگاه سازی به…

6 ساعت ago