×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

تاکید مدیرعامل به منظور حضور پررنگ در جشنواره ارزیابی شهید رجایی

 به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در این جلسه شاخص های اختصاصی و عمومی مورد بررسی قرار گرفت و بر ارائه و ارسال به موقع برنامه های اختصاصی انجام شده در سال ۱۴۰۱ و شاخص های عمومی ابلاغی از سوی سازمان اداری و  استخدامی تاکید شد.

همچنین در این جلسه سید عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی دستوراتی درباره وظایف و شاخص های اختصاصی و اقدامات صورت گرفته ارائه کرد.

وی با اشاره به اظهارات رئیس قوه قضائیه درباره اینکه انقلابی در سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به راه افتاده است، افزود: در بخش فروش و بهره وری با همان بنیه سابق نیروی انسانی اتفاق بزرگ و مهم رخ داده است.

اجتهادی با تاکید بر لزوم اطلاع رسانی دقیق از اقدامات جهادی انجام شده از سوی سازمان و شفاف سازی در بخش عملکرد بیان کرد: کارهای شاخص سازمان باید اطلاع رسانی و گزارش شود تا بتوان در جشنواره شهید رجایی امتیازات لازم کسب شود.

همچنین اسکندر یارنسب مدیرکل نظارت و پایش سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در این جلسه با ارائه گزارشی گفت: گزارش و پایش معاونت ها و ادرات کل در سامانه مدیریت عملکرد بارگزاری شده که بخشی از این امتیازات منوط به بازدید شده است.

در ادامه این جلسه آخرین اقدامات معاونت ها و ادارات کل در این حوزه تشریح شد و حاضران دیدگاه های خود را بیان کردند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.