×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

تسهیلات بانک توسعه صادرات برای حمایت از بنگاه‌های صادرات محور

636130022833453158 lg

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از  روابط عمومی بانک توسعه صادرات به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، دکتر علی صالح آبادی در حاشیه نشست معاون اول رئیس جمهور با معاونان و مدیران وزارت اقتصاد در جمع خبرنگاران گفت: بنگاه‌هایی که صادراتی باشند و ظرفیت صادراتی داشته باشند در حد منابع تعیین شده مورد تشویق و حمایت بانک توسعه صادرات قرار می‌گیرند.
وی افزود: بانک توسعه صادرات امسال نیمی از منابع خود و نیمی را از منابع صندوق توسعه ملی برای ارایه تسهیلات ۱۴ درصدی به بنگاه‌های مختلف تولیدی و صادراتی در نظر گرفته که اگر تسهیلات گیرنده، صادرکننده دارای رتبه اعتباری بالا بوده و از ظرفیت و توان صادراتی مناسب برخوردار باشد، از تخفیف نرخ تسهیلات نیز بهره مند می شود.
صالح آبادی گفت: امسال یکی از حوزه‌های جدی مدنظر ما، حوزه دانش بنیان است بنابراین برای شرکت‌های دانش بنیانی که ظرفیت صادراتی دارند ۴ هزار میلیارد ریال منابع با نرخ ۱۲ درصد در نظر گرفتیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.