×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

تسهیل تردد تجار و گردشگران در پی افزایش سورتی‌های پرواز فرودگاه رشت

سید محسن میرحسینی، مدیرکل فرودگاه گیلان، ضمن تشریح وضعیت عملیاتی این فرودگاه پس از پایان دوره بحران (نهم اسفندماه ۱۴۰۴ تا نهم اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵)، از بازگشت تدریجی خطوط هوایی به چرخه فعالیت خبر داد. وی با اشاره به اینکه نخستین پروازها در مسیر «رشت-تهران» برقرار شد، تأکید کرد که با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تعداد پروازها به عدد ۲۴ در هفته رسیده و انتظار می‌رود در هفته‌های پیش رو، این رقم افزایش چشم‌گیری یابد.

 اتصال مجدد قطب‌های گردشگری و تجاری

در حال حاضر، آسمان گیلان پذیرای پروازهای رفت و برگشت به مقاصد راهبردی از جمله مشهد مقدس، شیراز و یزد است. همچنین، علی‌رغم وقفه کوتاهی که در برنامه پروازی تهران طی هفته جاری ایجاد شده، طبق اعلام مدیریت فرودگاه، این مسیر پرتردد از هفته آینده بار دیگر در جدول پروازی قرار خواهد گرفت تا دسترسی فعالان اقتصادی و بازرگانان به پایتخت تسهیل شود.

پتانسیل‌های فرودگاه سردار جنگل؛ پیشران لجستیکی منطقه آزاد انزلی

این مرکز هوانوردی به دلیل قرارگیری در محدوده جغرافیایی منطقه آزاد انزلی، نقشی بی‌بدیل و کلیدی در فعال‌سازی ظرفیت‌های لجستیکی و کریدور شمال-جنوب ایفا می‌کند. این فرودگاه که با سابقه تأسیس در سال ۱۳۴۷ و با کد اختصاصی OIGG در مجامع بین‌المللی شناخته می‌شود، پیش از وقوع جنگ تحمیلی سوم، با بیش از ۲۲۰ سورتی پرواز در هفته، رتبه دوم تنوع پروازی کشور را در اختیار داشت.

با توجه به مساحت ۲۲۰ هکتاری و موقعیت ممتاز جغرافیایی این فرودگاه در حاشیه دریای کاسپین و واقع شدن در منطقه آزاد انزلی، احیای کامل ظرفیت‌های آن می‌تواند به عنوان موتور محرک توسعه گردشگری و تجارت منطقه عمل کرده و مسیر را برای ورود سرمایه‌گذاران و گردشگران به این منطقه هموارتر سازد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.