×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

ویژه های خبری

ثبت رکورد تاریخی تولید محصولات پلیمری در پتروشیمی امیر کبیر

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل پتروشیمی امیرکبیر، دکتر سعید صادقی مدیرعامل این شرکت با بیان اینکه میزان کل تولیدات این مجتمع در ۶ ماهه ابتدای سال جاری با افزایش ۶ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل مواجه شده است، اظهار داشت: این میزان تولید با افزایش ۳ درصدی نسبت به برنامه تدوین شده صورت گرفت.

مدیرعامل شرکت پترشیمی امیرکبیر در ادامه خاطر نشان کرد: محصولات پلیمری در این دوره با افزایش تولید ۱۴ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل و ۲۱ درصدی نسبت به برنامه، موفق به ثبت رکورد تولید این محصولات در این دوره زمانی شد.

وی این میزان تولید محصولات پلیمری در بازه زمانی شش ماهه را معادل ۹ درصد بیشتر از میزان طراحی واحد های پلیمری دانست و افزود: در حوزه تولید محصولات پلیمری می توان به ثبت رکورد در تولید محصول پلی اتیلن سنگین با تولید در ۶ ماهه ابتدای سال اشاره کرد که این میزان ۱۶ درصد نسبت به دوره مشابه سال قبل، ۲۲ درصد نسبت به برنامه و ۱۹ درصد نسبت به طراحی افرایش داشته است و این رکوردشکنی برای اولین بار در تمام ادوار پتروشیمی امیرکبیر رخ می‌دهد.

صادقی در پایان گفت: پتروشیمی امیرکبیر در تولید محصول پلی اتیلن سبک با افزایش ۲۴ درصدی نسبت به سال قبل، ۱۸ درصدی نسبت به برنامه و ۶ درصدی نسبت به طراحی موفق به ثبت رکورد در شش ماهه ابتدای سال جاری شده است.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.