×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳
حذف ارز دولتی از کالاهایی که نظارت پذیر نیستند/ حمایت اتاق و تشکل‌ها از سرپرست وزارت کشاورزی

تجارت گردان | حذف ارز دولتی از کالاهایی که نظارت پذیر نیستند/ حمایت اتاق و تشکل‌ها از سرپرست وزارت کشاورزی

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان، در نشست فعالان بخش کشاورزی اتاق بازرگانی ایران با سرپرست وزارت جهاد کشاورزی، مسعود گیل‌آبادی در خصوص مشکلاتی که در سال‌های اخیر به سبب تحریم‌ها برای این حوزه ایجاد شده اظهار داشت: ما از نظر تامین ارز، مراودات مالی، بحث بانکی و از دست دادن بازارهای صادراتی بیشترین ضربه را در یک سال و نیم اخیر خوردیم اما با این وجود باز هم توانستیم نیازهای کشور را تامین کنیم و حتی با واردکنندگان رقابت کنیم.

وی در خصوص انتصاب کشاوز به سرپرستی وزارت جهاد گفت: ایشان فرد لایق و شایسته‌ای برای این حوزه هستند و با توجه به دانش و تجربه‌ای که دارند ما در اتاق و تشکل‌ها از ایشان حمایت می‌کنیم.

رئیس انجمن تولیدکنندگان سموم ادامه داد: امسال سال رونق تولید نامگذاری شده است به همین جهت ما تصمیم گرفتیم هفتمین نمایشگاه تخصصی نهاده‌های کشاورزی که از اول تا چهارم بهمن‌ماه برگزار می‌شود بدون حضور انجمن واردکنندگان برگزار کنیم و فقط تولیدکنندگان داخل در آنجا غرفه خواهند داشت.

وی با اشاره به مشکلاتی که با تولیدکنندگان به وجود آمده گفت: تخصیص ارز  4200 تومانی باعث شد که رقابت ما با واردکنندگان سخت شود ولی توانستیم در عرصه رقابت باقی بمانیم.

در ادامه این نشست علی اکبر مهرفرد معاون وزیر جهاد در خصوص برخی مشکلات مطرح شده از سوی تولیدکنندگان گفت: از زمانی که با مصوبه سران قوا برخی از مسئولیت‌های ما به وزارت صمت منتقل شده ما فرصت بیشتری برای سایر امور داریم.

ونی ادامه داد: در راستای نیمایی کردن کالاهای کشاورزی و دستور نیمایی شدن بذر گوجه فرنگی و پیاز صادر شده است. الته ما به دنبال این هستیم که برای نهاده‌های دامی همچنان ارز ۴۲۰۰ تومانی بدهیم. یکی از مشکلاتی که ما در تخصیص این ارز داریم این است که امکان نظارت برای ما سخت است ما طبق قانون به کالاهایی که این ارز تعلق می‌گیرد باید نظارت شود و قیمت آنها کنترل شود در غیر این صورت باید ارز نیمایی به آنها اختصاص پیدا کند هر چند با راه‌اندازی سامانه‌ها وضع نظارتی ما بسیار بهبود پیدا کرده اما همچنان اگر نتوانیم قیمت‌ها را مطابق ارز یارانه‌ای به مصرف کننده برسانیم از تخصیص آن خودداری خواهیم کرد.

وی در خصوص سیاست وزارت جهاد برای واردات سموم گفت: ما سموم را به سه دسته پرخطر، متوسط خطر و کم خطر تقسیم‌بندی کردیم و تعرفه‌های آ‌نها را نیز بر همین اساس قرار دادیم.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.