×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

حمایت دادستانی تهران از تولیدکنندگان | بازدید دادستان از پاکسان برای رفع موانع ارزی و ترخیص کالا

 به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی پاکسان، دادستان تهران در این بازدید ضمن اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری و ریاست قوه قضاییه بر حمایت از تولیدکنندگان، گفت: این بازدید در راستای اقتصاد مقاومتی و کمک به رفع مشکلات واحد‌های صنعتی صورت گرفته است.

وی افزود: پس از این بازدید، جلسه‌ای با حضور مدیران شرکت و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شود تا مسائل به‌صورت مستقیم مطرح و با تعامل برطرف شود.

صالحی با تقدیر از تلاش مدیران و کارکنان دستگاه‌های اجرایی، بر عزم دستگاه قضایی برای رفع موانع تولید تأکید کرد و گفت: مجموعه پاکسان با بیش از ۶۵ سال سابقه و فعالیت سه‌شیفت، حتی در دوران جنگ نیز تولید خود را متوقف نکرده و نیازهای اساسی مردم را تأمین کرده است.

وی از فعالیت دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی در دادسرای تهران خبر داد و تصریح کرد: مشکلات مطرح‌شده شامل مسائل ارزی، تأمین مواد اولیه، ثبت سفارش، ترخیص کالا از گمرک و اصلاح پروانه‌ها است که در سریع‌ترین زمان ممکن پیگیری خواهد شد.

دادستان تهران همچنین از تصمیم به افزایش حدود ۵۰ درصدی حداعتباری این واحد تولیدی خبر داد و از بانک مرکزی و شبکه بانکی خواست اولویت ویژه‌ای برای صنایع شوینده قائل شوند.

مدیرعامل پاکسان: تولید بدون وقفه حتی در شرایط جنگی ادامه داشته است

در ادامه، شهریار محمدی راد، مدیرعامل شرکت پاکسان با اشاره به تولید سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن محصول و سهم بازار ۵۵ درصدی صابون کشور، گفت: این شرکت علیرغم تمام چالش‌ها، در سال جاری حتی یک روز تعطیلی نداشته و میزان تولید نیز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش یافته است.

مدیرعامل پاکسان با اشاره به برخی چالش‌های زنجیره تأمین، از جمله مسائل مرتبط با تخصیص ارز و ترخیص کالا از گمرک، اظهار کرد: در ماه‌های گذشته مشکلاتی در زمینه خروج کالا از گمرک وجود داشت که با اقدامات تسهیل‌گرانه انجام‌شده، این روند به شکل قابل توجهی بهبود یافته و شرایط برای تولیدکنندگان تا حد زیادی تسهیل شده است.

وی ضمن قدردانی از همراهی دستگاه‌های اجرایی، از بهبود روند ترخیص کالا از گمرک و پیگیری مسائل مرتبط با اصلاح پروانه‌ها و ثبت سفارش بدون انتقال ارز ابراز خرسندی کرد.

سیجانی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز در این بازدید با تشکر از حضور دادستان، از برگزاری بیش از ۲۰ جلسه و رسیدگی به ۲۱۰ واحد تولیدی آسیب‌دیده طی ۴۰ روز گذشته خبر داد. وی اولویت‌بندی ویژه برای صنایع شوینده در تخصیص ارز را یادآور شد و گفت: تسهیلات و امکاناتی از جمله ثبت سفارش بدون سهمیه و بدون انتقال ارز برای تولیدکنندگان کالاهای اساسی در نظر گرفته شده است.

دادستان تهران در پایان تأکید کرد که دستگاه قضایی خود را حامی و پشتیبان تولید می‌داند و هدف اصلی، استمرار تولید و تأمین نیازهای اساسی مردم است. وی با اشاره به ضرورت اولویت‌رسیدگی به واحد‌های آسیب‌دیده از حملات اخیر، اظهار داشت که هیچ واحد تولیدی نباید به دلیل موانع اجرایی متوقف بماند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.