به گزارش تجارت گردان به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، مختار آخوندی افزود: از این میزان صید ماهیان استخوانی ۴۱ درصد سهم استان گیلان، ۵۱ درصد سهم استان مازندران و ۸ درصد سهم استان گلستان بوده است. آخوندی گفت: طی این مدت در استان گیلان ۶۰۰ تن، استان مازندران ۷۴۷ تن و در استان گلستان ۱۱ تن ماهی استخوانی صید شد. وی اظهار داشت: از ۱۴۵۸ تن صید ماهیان استخوانی، ۳۴ درصد آن مربوط به صید ماهی سفید، ۴۹ درصد کفال، ۱۵ درصد کپور و ۲ درصد سایر گونهها بوده است.
آخوندی تصریح کرد: صیادان همراه با صید ماهیان هدف، نزدیک به ۲۵۰۰ قطعه بچه ماهی خاویاری نارس صید ضمنی یا ناخواسته داشتند که به دریا برگرداندند. وی، میزان صید ضمنی بچه ماهی خاویاری نارس در سال گذشته را حدود ۲ هزار قطعه عنوان کرد و گفت: تمام بچه ماهیهای خاویاری نارس صید شده در سال گذشته نیز به دریا بازگردانده شد.
مدیرکل دفتر صید و صیادی سازمان شیلات ایران در مورد تکثیر و رهاسازی بچه ماهی توسط شرکتهای تعاونی صیادی پره اذعان داشت: شرکتهای تعاونی صیادی پره به منظور کمک به بازسازی ذخایر ماهیان استخوانی در سال ۹۹ نزدیک به ۳۶ میلیون قطعه بچه ماهی به صورت طبیعی تکثیر و در دریا رهاسازی کردند. وی گفت: صیادان تاثیر بازسازی ذخایر ماهی را در سبد صید خود دیدهاند و از این رو به بازسازی ذخایر کمک میکنند.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: رشد نقدینگی در ماههای گذشته به دلیل برخی تنگناها افزایش…
وزیر اقتصاد با بیان اینکه بانک مرکزی در قضیه کنترل نرخ ارز و دلار خوب…
پانزدهمین نشست رابطین نماز دستگاه های وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی با حضور معاون فرهنگی…
براساس بخشنامه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ارایه خدمات بانکی به احراز نشانی محل اقامت اشخاص…
عضو هیات مدیره و سرپرست بیمه دی در بازدید از شعبه این شرکت در استان…
شرکت ایریتک با برگزاری دوره آموزشی تخصصی در زمینه خطاهای شناختی، به توانمندسازی مدیران ارشد…