×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

ویژه های خبری

رنگ‌آمیزی ۴۵۰۰ متر هندریل در بزرگراه شهید زین‌الدین

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۴ تهران، فرزاد هنرور، معاون خدمات شهری و محیط‌زیست منطقه از اجرای عملیات رنگ‌آمیزی هندریل‌های بزرگراه شهید زین‌الدین به طول ۴۵۰۰ متر خبر داد و گفت: این پروژه با هدف ارتقای ایمنی عبور و مرور، کاهش خستگی دید رانندگان و بهبود منظر شهری به اجرا درآمده است.
هنرور با اشاره به اهمیت نگهداشت سازه‌های شهری افزود: رنگ‌آمیزی هندریل‌ها علاوه بر جنبه زیباسازی، باعث افزایش طول عمر مفید این تجهیزات و کاهش هزینه‌های آتی نگهداری خواهد شد.
وی ادامه داد: عملیات مذکور با استفاده از رنگ‌های مقاوم در برابر شرایط جوی و با رعایت کامل اصول ایمنی کار در معابر پرتردد انجام گرفته است تا کمترین اختلالی در تردد شهروندان ایجاد نشود.
معاون خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۴ از تلاش‌های مستمر نیروهای خدمات شهری برای ارتقای کیفیت فضاهای عمومی خبر داد و گفت: نگهداشت و زیبایی معابر از اولویت‌های اصلی مدیریت شهری منطقه است و این روند با اجرای طرح‌های مشابه در سایر بزرگراه‌ها و معابر ادامه خواهد یافت.

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.