×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

رکورد سالیانه تولید در خطوط اسکین‌پاس ناحیه نورد سرد فولاد مبارکه شکسته شد

وی افزود: این موفقیت در شرایطی حاصل شد که تولید محصولات خاص نظیر    ورق سطح نمایان خودروسازی و تولید محصولات فروش از اسکین نیز انجام شده است.

عبدالرحیم صادقی رئیس خطوط اسکین‌پاس و تمپرمیل شرکت فولاد مبارکه نیز در این خصوص در گفت‌وگو با خبرنگار فولاد اظهار کرد: خطوط اسکین ۱ و ۲ از فرایندهای اصلی زنجیره تولید محصولات سرد فولاد مبارکه بوده و ظرفیت تولید محصولات با عرض حداکثر هزار و ۶۸۰ میلی‌متر و ضخامت ۳/۰ میلی‌متر تا ۳ میلی‌متر را دارد.

وی افزود: ازجمله مهم‌ترین عوامل به دست آمدن این موفقیت می‌توان به تلاش و کوشش کارکنان تولید و انجام به‌موقع تعمیرات توسط کارکنان تعمیرات اشاره کرد که ضمن افزایش آماده‌به‌کاری خط تولید، از بروز توقفات اضطراری جلوگیری کرده است.

رئیس خطوط اسکین‌پاس و تمپرمیل شرکت فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: این موفقیت، نشانه‌ای از عزم کارکنان این واحد جهت رسیدن به اهداف کلان مدیریت سازمان بوده که از کوشش‌های بی‌دریغ کارکنان تولید و تعمیرات واحد قدردانی می‌کنم و امیدوارم که در آینده نیز این افتخارآفرینی‌ها تداوم داشته باشد.

وی در پایان از حمایت صمیمانه مدیریت ناحیه نورد سرد، مدیریت محصولات سرد و پوشش‌دار و همکاری گروه فنی تولید، تعمیرات نورد سرد، واحد برنامه‌ریزی تولید نورد سرد، واحدهای کنترل کیفیت، کارگاه غلتک، خطوط نهایی و باکس‌آنیلینگ و دیگر واحدهای درگیر در کسب این رکورد قدردانی کرد.

این مطلب را برای خلاصه‌سازی به هوش مصنوعی بفرستید

با کلیک روی هر دکمه، متن مقاله در حافظهٔ موقت (کلیپ‌بورد) شما کپی می‌شود و صفحهٔ دستیار هوش مصنوعی باز می‌شود؛ کافی است آن را در چت‌باکس Paste (Ctrl+V) کنید.

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت تجارت گردان مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *