×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

سرمایه‌گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریالی در توسعه زیرساخت‌های فرودگاه اهواز

محمد امیرانی با اشاره به تأکید وزیر راه و شهرسازی بر اقتصادی‌سازی فعالیت فرودگاه‌ها، گفت: پروژه‌های عمرانی و خدماتی جدید فرودگاه شهید سپهبد سلیمانی اهواز شامل احداث جایگاه تشریفات اختصاصی (CIP)، پارکینگ طبقاتی، هتل فرودگاهی و باغ رستوران در حال اجراست و مجموع سرمایه‌گذاری این طرح‌ها به ۱۰۷۴۳ میلیارد ریال می‌رسد.

وی افزود: جایگاه تشریفات اختصاصی (CIP) در زمینی به مساحت ۱۰۲۶ متر مربع و با سرمایه‌گذاری ۲۰۴۰ میلیارد ریال طی دو سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

همچنین پارکینگ سه‌طبقه جدید به مساحت ۳۴۸۴ متر مربع و با هزینه‌ای بالغ بر ۱۵۱۴ میلیارد ریال، به ساماندهی ترافیک و تسهیل دسترسی مسافران کمک خواهد کرد.

به گفته امیرانی، احداث هتل فرودگاهی سه‌طبقه با زیربنای ۲۲۲۵ متر مربع و سرمایه‌گذاری بیش از ۶۵۲۳ میلیارد ریال نیز در دستور کار قرار گرفته است و در مدت سه سال ساخته خواهد شد.

وی در خصوص پروژه باغ رستوران فرودگاهی نیز خاطرنشان کرد: این پروژه با سرمایه‌گذاری ۶۶۶ میلیارد ریال محیطی دل‌پذیر برای استراحت و پذیرایی از مسافران فراهم می‌کند.

روابط عمومی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران

برچسب ها :

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.