×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳

تجارت گردان | سهم 10 درصدی فروشگاه‌های زنجیره‌ای از بازار خرده‌فروشی کشور/ هیچ کمبود کالایی در فروشگاه‌ها وجود ندارد

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از ایلنا در نشست خبری امیرخسرو فخریان رئیس اتحادیه فروشگاه‌های زنجیره‌ای، ظرفیت‌های توسعه و گسترش خرده‌فروشی‌های زنجیره‌ای کشور تشریح شد.

فخریان گفت: سهم فروشگاه‌های زنجیره‌ای در کشورهای توسعه یافته بیش از ۶۵ درصد بازار خرده‌فروشی است این در حالی است که مطابق برنامه ششم باید سهم این صنف از بازار ایران به ۲۰ درصد می‌رسید که اکنون فقط ۱۰ بازار را در اختیار دارد. ما در این حوزه ظرفیت‌های زیادی داریم و با توجه به اینکه با اعمال تحریم‌ها رقیب خارجی نداریم می‌توانیم با سرمایه‌گذاری درا ین حوزه از ظرفیت خالی آن در بازار استفاده کنیم و به میزان زیادی اشتغال‌زایی ایجاد کنیم.

مدیرعامل فروشگاه‌های زنجیره‌ای افق کوروش با اشاره به افزایش تعداد شعب فروشگاه‌های زنجیره‌ای گفت: این فروشگاه از ابتدای سال تا به امروز ۲۰۰ شعبه جدید افتتاح کرده که بیشتر آن به صورت فرانشیز بوده ما تلاش داریم که این سیستم را توسعه بدهیم و به افراد دیگر که می‌خواهند کسب و کار خودشان را داشته باشند و واحد خود را شخصا مدیریت کنند کمک کنیم که کیفیت را بالا ببرند و به آنها حتی تسهیلات و آموزش هم می‌دهیم.

وی در خصوص وضعیت تولید کالا و پخش آن در کشور بخصوص اقلام اساسی گفت: اکنون در کالاهای سوپرمارکتی هیچ کمبودی وجود ندارد و تولیدکنندگان با قدرت به فعالیت خود ادامه می‌دهند و آرامش خوبی در بخش کالاها بخصوص صنایع غذایی وجود دارد و هیچ کمبودی نداریم.

 فخریان افزود: با توجه به بارندگی و وضعیت خوب کشاورزی صنایع تبدیلی از ظرفیت خوبی برخوردار هستند به طوری که رب گوجه فرنگی که زمانی قیمت آن به ۲۴ هزار تومان رسیده بود اکنون در فروشگاه‌های زنجیره‌ای به قیمت ۱۲ هزار تومان فروخته می‌شود.

وی در خصوص حضور این فروشگاه در بورس گفت: ما اولین فروشگاه زنجیره‌ای بودیم که سهام خود را در بورس عرضه کردیم فعالیت در بورس مستلزم شفافیت زیاد است و باید هر سه ماه سود و زیان خود را در اطلاع عموم قرار دهیم خوشبختانه عملکرد ما به گونه‌ای بوده که در روز عرضه اولیه قیمت هر سهم ۱۶۹۵ تومان بود و امروز صبح قیمت آن به ۵۷۸۰ تومان رسیده است.

وی در خصوص حضور فروشگاه‌ها زنجیره‌ و سرمایه‌گذاری آنا در خارج از کشور گفت: ما طرح‌های مطالعاتی خود را در این زمینه آغاز کردیم و با توجه به اینکه این صنعت در کشور ما تازه شکل گرفته نسبت به رقبای خارجی بسیار ضعیف هستیم پس باید در کشورهایی سرمایه‌گذاری کنیم که آنها نباشند. یکی از این کشورها عراق است که با توجه به وقوع آتش سوزی کارخانه کاله در حال بررسی شرایط جهت حضور در این کشور هستیم.

در ادامه این نشست خبری کلبخانی در خصوص اپلیکیشن‌های تحویل کالا درب منزل گفت: برای راحتی مشتریان شرکت اوکالا را راه‌اندازی کردیم که افراد می‌توانند به صورت اینترنتی کالای خود را خریداری کنند و با حداقل هزینه آن را درب منزل دریافت کنند این در حالی است که خریدهای بیش از ۱۰۰ هزار تومان کاملا رایگان است. خوشبختانه این شرکت توانست در پخش کالاهای اساسی نقش مهمی را ایفا کند بخصوص در جریان بحران گوشت ما توانستیم محموله‌های تنظیم بازار را از این طریق توزیع کنیم. با فعالیت این شرکت تاکنون ۱۵۰ هزار ساعت صرفه‌جویی در وقت شهروندان ، ۵۳ هزار لیتر صرفه‌جویی در بنزین و ۷۰۰ هزار کیلومتر رانندگی را حذف کردیم و در دو ماه آینده تنوع کالایی این بخش را به هشت هزار قلم خواهیم رساند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.