×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

صادرات گاز مایع از پایانه نفتی بندر شهید باهنر آغاز شد

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضامحمدحسینی تختی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان داشت: با رفع موانع فنی و عملیاتی از سر گیری انتقال گازصادراتی در دستور کار قرار گرفت و نخستین محموله به میزان ۲هزار تن توسط یک فروند تانکر LPG صادر شد.

وی به وجود قابلیت‌ها و ظرفیت‌های مختلف بندر شهید باهنر نیز اشاره ای داشت و گفت: این بندر تنها پایانه صادرات گاز مایع در استان هرمزگان محسوب می‌شود که با توجه به برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته شاهد افزایش تردد و انتقال توسط تانکرهای LPG به سراسر نقاط دنیا خواهیم بود.

محمدحسینی تختی افزود: تمامی ظرفیت‌های این بندر چند منظوره آماده ارائه خدمات در زمینه صادرات فرآورده‌های نفتی، غیرنفتی و حمل و نقل دریایی بین‌المللی و داخلی است.

گفتنی است؛ بندر چند منظوره شهید باهنر با سابقه فعالیت بیش از ۶۰ سال با دارا بودن پایانه نفتی با دو پست اسکله فعال نفتی و متصل بودن به مخازن و خطوط انتقال فرآورده‌های نفتی و گازی همواره در این حوزه پیشتاز است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *