×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

صرفه جویی ۱۲ هزار میلیارد ریالی با بومی سازی تجهیزات معدنی و صنعتی در چادرملو.

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شرکت چادرملو؛ شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با برقراری ارتباط تنگاتنگ با مراکز تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاهها ، صنعتگران، مبتکران و مخترعان کشور و حمایت از ایده ها، نوآوران و اتکا به دانش بومی همواره در پی استفاده از  ظرفیت های داخلی بوده و تاکنون نیز بالغ بر ۵۰ پروژه تحقیقاتی و پژوهشی را اجرا و به اتمام رسانده است .

مهندس حسین علیزاده همچنین گفت : از ابتدای فعالیت شرکت چادرملو تا کنون بالغ بر ۲۹ هزار و ۳۰۰ قلم تجهیزات صنعتی در مجتمع های معدنی و صنعتی چادرملو  بومی سازی شده است

وی افزود  : چادرملو تلاش کرده است تا علاوه بر بومی سازی قطعات، به علوم روز و فناوری‌های نوین جهانی در بخش های معدن و صنایع فولاد نیز دسترسی پیدا کند و در همین راستا توانسته‌است بخش اعظم پروژه‌های خود را با توانمندی‌های داخلی راه‌اندازی وعلاوه بر میلیون ها دلارصرفه جویی ارزی به اشتغال مولد نیز کمک شایانی نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *