×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

ناصر نبی پور در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که‌ آیا قیمت مصوب تخم‌مرغ تغییر کرده است یا خیر؟ گفت: قرار بود در شهریورماه قیمت تخم مرغ اصلاح شود، ولی هنوز تغییری رخ نداده است.

وی ادامه داد: قیمت تخم مرغ تغییر خواهد کرد، زیرا در غیر این صورت با افزایش هزینه‌های تولید، تولیدکننده نمی‌تواند ادامه دهد. فقط ۴۲ هزار تومان هزینه خوراک مرغ و استهلاک است و این هزینه در کنار هزینه‌های آب، برق و گاز و کارگر بیشتر خواهد شد.

رئیس اتحادیه مرغ گذار تهران اضافه کرد: هر کیلو تخم مرغ برای مرغداران ۴۵ تا ۴۸ هزار تومان خواهد شد و یک شانه دو کیلویی تخم مرغ نیز ۹۰ تا ۹۵ هزار تومان برای مرغداران هزینه در پی خواهد داشت که با احتساب کرایه حمل و سود فروشندگان به دست مصرف کننده خواهد رسید.

وی در ادامه گفت: مرغداران در حال حاضر در فروش هر کیلو تخم مرغ ۱۰ هزار تومان ضرر می کنند، زیرا دولت قیمت ۳۹ هزار و ۸۰۰ تومان را تعیین کرده، ولی قیمت تمام شده تولید حدود ۴۸ هزار تومان است.

نبی پور در پایان گفت: این درست نیست که از جیب تولیدکننده به مصرف کننده یارانه  داده شود. دولت باید فکری به حال تولیدکننده و مصرف کننده کند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.