×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

ویژه های خبری

فضای سبز ۳۵ هکتاری ایجاد شده توسط پتروشیمی پارس ظرفیت بسیار خوبی برای گردشگری است

سیدعلی هاشمی افزود: از طرح اجرا شده بازدید داشته و به جرات می توان گفت اتفاق بی نظیری در روستای بستانو انجام شده است، شورا و دهیاری روستا نیز باید نسبت به نگهداری درختان و فضای زیست محیطی ایجاد شده تلاش داشته باشند.

وی اضافه کرد: امید است مابقی مجموعه شرکت ها نیز از پتروشیمی پارس الگو برداری داشته و با تلاش در راستای اجرایی نمودن مسئولیت های اجتماعی خود تمام تلاش خود را برای ایجاد هوای پاک و احترام به مردم، بکار گیری کنند.

فرماندار عسلویه ادامه داد: فعالیت و تلاش بسیار خوبی را از طرف پتروشیمی پارس شاهد بوده که انتظار می رود این رویه در سالهای آینده نیز ادامه دار باشد.

وی خاطر نشان کرد: فضای سبز ۳۵ هکتاری ایجاد شده توسط پتروشیمی پارس ظرفیت بسیار خوبی برای گردشگری داشته که امید است در این خصوص نیز اقدامات لازم برای جذب گردشگر انجام شود.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.