×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

ماموران قلابی در دام پلیس ری

سرهنگ “حسین مافی” در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری پلیس، در تشریح این خبر بیان داشت: با توجه به چندین فقره سرقت تحت پوشش مامور و غصب عنوان انتظامی از اتباع افغانستانی در محدوده ( شمس آباد) رسیدگی موضوع در دستور کار عوامل کلانتری ۱۷۸ شمس آباد قرار گرفت.
وی افزود با تلاش شبانه روزی و رصد های اطلاعاتی متهمان را شناسایی و دستگیر کردند.
سرهنگ مافی: پس از بازرسی از مخفیگاه متهمان،کارت شناسایی جعلی پلیس و یک دستگاه بی سیم دستی و دوقبضه سلاح سرد، گوشی تلفن همراه، موتور سیکلت کشف شد.
سرهنگ حسین مافی با اشاره به اینکه: پس از تحقیقات اولیه مشخص شد متهمان دارای ۱۰ فقره سابقه سرقت تحت عنوان مامور را داشته که در نقاط مختلف تهران اقدام به سرقت می‌نمودند در بازجویی های صورت گرفته متهمان به ده ها فقره سرقت اعتراف نموده اند که پس از تکمیل پرونده و پایان تحقیقات تحویل مراجع قضایی و سپس روانه زندان شدند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.