×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

مراسم معارفه رئیس شعبه شیراز بیمه آرمان برگزار شد

در ابتدای این نشست، آقای سیدوحید حسینی، مدیر منطقه جنوب، گزارشی از وضعیت عملکرد شعب تحت سرپرستی ارائه کرد. همچنین رؤسای شعباستان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، فارس و کرمان به بیان گزارش‌ها و دیدگاه‌های خود درباره روند فعالیت‌ها و چالش‌های موجود پرداختند.

در ادامه، قائم‌مقام محترم جناب آقای درمانلو و معاون محترم فروش و توسعه بازار سرکار خانم نجات‌بخش، ضمن تأکید بر تقویت شبکه فروش، توسعه بازار و ارتقای کیفیت خدمات، رهنمودهایی را در خصوص برنامه‌های پیش‌رو ارائه کردند.

در پایان این مراسم، آقای محمدحسین فاتحی‌نژاد به‌عنوان سرپرست شعبه شیراز معرفی شد و برای ایشان در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت گردید. وی سابقه مدیریت شعبه استان فارس جنوبی در شرکت‌های بیمه سینا و بیمه حافظ را در کارنامه کاری خود دارد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.