به گزارش ایرنا، “محمود ثمینی” عصر پنجشنبه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت که با حضور مدیران دستگاههای اجرایی و نهادهای انقلابی در استانداری لرستان برگزار شد، اظهار داشت: امروزه نباید تنها در حد یک تکلیف اداری به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نگاه کنیم چرا که شهدای گرانقدر به دستگاه اداری و فرد خاصی تعلق ندارند.
وی با بیان اینکه اشتغال ایثارگران را دستگاههایی که در این زمینه متعهد شدهاند باید تا رسیدن به مقصد دنبال کنند افزود: جهت رفع مشکل اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگران باید جلسات متعددی با دستگاههای مربوطه و همچنین جلسات مشاورهای برای فرزندان ایثارگر برگزار شود.
معاون سیاسی، امنیتی واجتماعی استانداری لرستان عنوان کرد: متاسفانه با گذشت بیش از ۳۰ سال از جنگ تحمیلی هنوز شاهد بلاتکلیفی فرزندان شاهد و ایثارگر هستیم و گاهی در دیدار با خانوادههای شهدا شرمنده شدهایم که فرزندان شهدا و ایثارگر با داشتن مدارک بالای دانشگاهی بیکار هستند.
وی با اشاره به اهمیت ساماندهی گلزار شهدا بیان کرد: موضوع ساماندهی گلزار شهدا که به عهده شهرداریها در شهرها و دهیاریها در روستاست باید با جدیت دنبال شود در همین راستا انتظار داریم کلیه شهرداریهای استان به ویژه شهرداری مرکز استان جهت تنظیف و ساماندهی گلزار شهدا اقدام نماید.
ثمینی با انتقاد از شهرداری خرمآباد گفت: در جلسات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بارها تکرار کردهایم که قطعهای برای ایثارگران متوفی که به درجه شهادت نائل میشوند تعیین شود ولی علیرغم اینکه شهرداری بارها قول داده است ، تاکنون اقدامی نشده است.
وی با بیان اینکه ما هیچ کاری مهمتر از ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و رسیدگی به امور ایثارگران نداریم تصریح کرد: شهرداران سراسر استان به ویژه شهردار مرکز استان طی حداقل ۱۵ روز موظف هستند قطعه مربوط به ایثارگران متوفی را مشخص و به بنیاد شهید تحویل دهند.
معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان تصریح کرد: مسئله نامگذاری معابر و کوچههای شهری توسط شهرداری و شورای شهر باید با جدیت دنبال شود و از اسامی مبارک شهدا بر روی معابر استفاده شود و همچنین دستگاههای اجرایی در خصوص ۲۰ درصد اعتبارات فرهنگی با بنیاد شهید همکاری لازم را داشته باشند.