×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

ورود محموله‌های جدید واکسن کرونا به کشور در ماه جاری

به گزارش تجارت گردان ، محمدحسن قوسیان مقدم دبیرکل جمعیت هلال احمر در گفتگو با مهر، درباره آخرین وضعیت واردات واکسن کرونا به کشور از سوی این نهاد گفت: از ۱۴ فروردین ماه سال جاری تاکنون، مقادیر زیادی واکسن کرونا از سوی هلال احمر وارد کشور شده است و خوشبختانه با وجود تحریم‌ها موفق به واردات واکسن‌های سالم و مناسب شده‌ایم.

وی در خصوص زمان ورود محموله‌های جدید واکسن کرونا عنوان کرد: به دلیل پیچیدگی‌های روابط بین‌المللی نمی‌توان زمان دقیقی برای واردات واکسن اعلام کرد اما قطعاً در خردادماه تعداد چشم‌گیری محموله واکسن به کشور وارد خواهد شد.

قوسیان مقدم تاکید کرد: در حال استفاده از همه ظرفیت‌های بین‌المللی خود برای واردات واکسن هستیم و تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا در کنار واکسیناسیون داخلی، واکسن‌های وارداتی نیز به صورت مکمل عمل کنند.

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت تجارت گردان مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *