×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : جمعه, ۲۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳
پیوست رسانه‌ای و مستندسازی بسترساز بهبود وضعیت زنان و خانواده است

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، معصومه ابتکار در نشست ویدئو کنفرانسی مدیران کل امور بانوان استانداری ها که به منظور بررسی اجرای سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده استان ها در دفتر معاونت برگزار شد، تاکید کرد: هدف ما به نتیجه رساندن تکالیف و سیاست های ابلاغ شده، با وجود تمام سختی ها و مشکلات پیش رو است و کندی و تاخیر در این کار قابل توجیه نیست.
وی با بیان اینکه جنگ اقتصادی، جنگ روانی و محدودیت های ناشی از کرونا نباید موجب تعلل و کوتاهی در هدف گذاری هایمان شود، افزود: برنامه های اصلی ما در زمینه تحقق عدالت جنسیتی، ارتقاء و بهبود وضعیت زنان و خانواده، توان افزایی زنان روستایی، توان افزایی سازمان های مردم نهاد و سایر موارد اعلام شده، باید به نتیجه و سرانجام برسد.
ابتکار همچنین پیوست رسانه ای و مستند سازی را دو امر مهم در این زمینه  دانست.
زهرا جواهریان، معاون برنامه ریزی و هماهنگی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده نیز در این نشست با اشاره به تخصیص اعتبار به همه استان ها برای اجرایی شدن برنامه ارتقا وضعیت زنان و خانواده، ‌ گفت: اینکار در مرحله موافقتنامه با سازمان برنامه و بودجه است.
وی خاطرنشان کرد: یک بخش از هشت بخش سامانه رصد و پایش وضعیت زنان و خانواده به برنامه سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده استان ها اختصاص دارد که با ارایه نام کاربری و رمز عبور به نمایندگان معرفی شده توسط مدیران امور بانوان استان ها قابل بارگزاری اطلاعات و گزارش ها می شود.  
جواهریان همچنین از برگزاری کارگاه آموزشی پروژه نویسی برای ۲ هزار سازمان مردم نهاد در آینده نزدیک به صورت مجازی یاد کرد و افزود: به زودی از مدیران استان ها درخواست می شود که سمن ها را برای شرکت در این دوره معرفی کنند.
شایان ذکر است در این جلسه، چگونگی پیشرفت و اجرای برنامه های سند ارتقا وضعیت زنان و خانواده ۳۱ استان مصوب شورای برنامه ریزی و توسعه استانی، بررسی شد.
ارایه توضیحات لازم در مورد سامانه رصد و پایش وضعیت زنان و خانواده استان ها و اقدامات انجام شده در حوزه شاخص های عدالت جنسیتی و شاخص های خانواده و گفتگو در مورد طرح های ملی معاونت که در استان ها اجرا می شود، هم از دیگر نتایج این نشست بود.
همچنین در این جلسه گزارش های مدیران کل امور بانوان ۵ استان زنجان، قزوین، مازندران، خراسان رضوی و مرکزی در خصوص پیشرفت و اجرایی شدن سند وضعیت زنان و خانواده این استان ها ارائه شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.