به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس، در سومین روز از بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، شش تفاهم نامه بین گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس با مراکز علمی، پژوهشی، شرکت های دانش بنیان و مجتمع های بزرگ صنعتی در سالن همایشهای شماره دو محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران به امضا رسید.
مدیر عامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در مورد تفاهمنامه این گروه با فولاد مبارکه اصفهان، گفت: فولاد مبارکه، دومین شرکت بورسی کشور است و «فارس» و «فولاد» در کنار هم، منافع مشترکی دارند.
دکتر علی عسکری تصریح کرد: تفاهنامهای که امروز به امضا میرسد برای همکاری مشترک در توسعه میادین گازی است، در واقع ما برای تأمین خوراک و فولاد مبارکه برای تأمین انرژی مورد نیاز با امضای این تفاهمنامه برای توسعه میادین گازی و حتی نفتی اعلام آمادگی میکنیم و البته این مژده را هم بدهم که همکاری این دو مجموعه گسترش مییابد و به زودی اخبار خوشی در این زمینه اعلام خواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه اصفهان نیز در این مراسم، اظهار داشت: پتروشیمی خلیج فارس و فولاد مبارکه اصفهان دو غول تجاری و صنعتی کشور هستند، ما در کشور برای کارهای بزرگ کمتر تمرین با هم بودن را داشتیم و با امضای این تفاهمنامه، شرکتهای بزرگ کشور با هم برای رشد و توسعه کشور همراه میشوند.
محمد یاسر طیب نیا، تصریح کرد: فولاد مبارکه اصفهان نقش مهمی در اقتصاد کشور دارد و سهمی یک درصدی از GDP کشور را دارد، از سوی دیگر یکی از مصرف کنندگان مهم گاز است و با توجه به اینکه در حوزههای مختلف چون نیروگاههای آب و برق و حمل و نقل ورود کرده، در نظر دارد در زمینه فعال سازی و استخراج میادین گاز نیز ورود کند، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس هم که در صنعت پتروشیمی جایگاهی ویژه دارد. این تفاهمنامه به ما برای دستیابی به نتایج ارزشمند در کوتاهترین زمان کمک میکند.
وی خاطر نشان کرد: امیدواریم حالا که دو شرکت بزرگ کشور برای توسعه میادین گازی اعلام آمادگی کردهاند، یکی از میادین خوب از سوی دولتمردان در اختیار این کنسرسیوم قرار گیرد چرا که مشکل بزرگ پروژههای توسعهای، سرمایه است و حالا که دو شرکت بزرگ ایرانی برای سرمایهگذاری اعلام آمادگی کردهاند نیازی نیست چشم به سرمایهگذاری خارجی داشته باشیم.
گفتنی است،تأمین منابع لازم جهت اجرای تعهدات شرکت مشترک در قبال شرکت ملی نفت، بکارگیری تمامی ظرفیتهای ساخت داخل و دانش بنیان در اجرای پروژه، بکارگیری نیروهای متخصص و با تجربه، بکارگیری ابزارهای نوین تأمین مالی و سرمایه گذاری و کمک به انتقال و رسوب فناوری در کشوراز جمله مواردی است که در تفاهمنامه این دو شرکت آمده است.