×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

۱۶ درصد کاهش کشته‌های تصادفات در چهار ماهه امسال/ برخورد جدی با توقف در حریم پل‌ها از هفته دوم شهریور

به گزارش تجارت گردان ، سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد، ضمن تبریک این روز به خبرنگاران، از همکاری رسانه‌ها با پلیس راهنمایی و رانندگی در روان‌سازی ترافیک و اطلاع‌رسانی به شهروندان قدردانی کرد.

کنترل خطوط ویژه و برخورد با تخلفات موتورسیکلت‌ها

سردار موسوی‌پور با اشاره به دو مطالبه اصلی شهروندان از پلیس، یعنی برخورد با تخلفات موتورسیکلت‌سواران و تخلفات ساکن (توقف غیرمجاز خودروها)، گفت: در همین راستا، کنترل خطوط ویژه در دستور کار قرار گرفته و ۴۰ نقطه برای تسهیل تردد اتوبوس‌های شرکت واحد در خطوط ویژه تقویت شده است.

وی افزود: بر اساس ضوابط، امکان توقیف یک‌هفته‌ای موتورسیکلت متخلف در پارکینگ به دلیل تردد در خط ویژه یا عدم استفاده از کلاه ایمنی وجود دارد، اما در قالب طرح «موتوریار» که چند سالی است اجرا می‌شود، عمدتاً به اعمال قانون، تذکر، آموزش و توقیف ساعتی در محل اکتفا می‌شود تا پیام رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی به شهروندان منتقل شود.

برخورد با توقف در پیاده‌رو و طرح جدید ممنوعیت توقف مقابل پل‌ها

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به آزار شهروندان از توقف خودروها در پیاده‌رو، گفت: توقف در پیاده‌رو علاوه بر جریمه، به توقیف خودرو و انتقال آن به پارکینگ منجر می‌شود. این طرح به‌صورت ویژه در خیابان‌های شهید بهشتی، شهید مطهری و شریعتی در مناطق ۶ و ۷ شهرداری تهران، مقابل نمایشگاه‌های خودرو، از حدود یک ماه پیش اجرا شده است.

وی همچنین از اجرای طرح جدیدی برای برخورد با توقف غیرمجاز خودروها در حریم پل‌ها از هفته دوم شهریورماه (از روز دوشنبه، پس از هفدهم ربیع‌الاول) خبر داد و گفت: توقف مقابل پل‌ها مانع تردد و حق شهروندان دیگر می‌شود و جزئیات این طرح متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مخدوشی پلاک، جرم است

سردار موسوی‌پور با اشاره به موضوع پلاک خودرو و موتورسیکلت، تصریح کرد: پوشاندن پلاک تخلف محسوب می‌شود و با آن اعمال قانون می‌شود، اما تغییر در ارقام پلاک، جرم است و پرونده افراد متخلف برای رسیدگی به مراجع قضایی ارسال می‌شود. وی از صدور احکامی از جمله دو ماه، شش ماه و ده ماه حبس تعزیری برای متخلفانی خبر داد که اقدام به تغییر ارقام پلاک کرده بودند.

۱۶ درصد کاهش کشته‌های تصادفات

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با ارائه آمار تصادفات در چهار ماهه نخست امسال، گفت: تعداد کشته‌های تصادفات نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۶ درصد معادل ۴۷ نفر کاهش یافته است. بر اساس این آمار، ۶۱ درصد تصادفات در بزرگراه‌ها و ۳۵ درصد در خیابان‌ها رخ داده و «عدم توجه به جلو» با ۳۹ درصد بیشترین علت تصادفات بوده است. همچنین ۵۳ درصد تصادفات در تاریکی هوا اتفاق افتاده و از میان ۲۴۵ نفر جان‌باخته در این مدت، ۴۹ درصد را موتورسیکلت‌سواران تشکیل داده‌اند.

بیش از ۵.۶ میلیون تخلف در پنج ماه

وی با اشاره به آمار تخلفات رانندگی در پنج ماهه امسال، اظهار کرد: بیش از پنج میلیون و ۶۰۰ هزار فقره تخلف ثبت شده که دو میلیون و ۶۷۵ هزار مورد مربوط به تخلفات ساکن و یک میلیون و ۲۴۷ هزار مورد مربوط به موتورسیکلت‌ها بوده است. عدم استفاده از کلاه ایمنی نیز با نزدیک به ۶۱۹ هزار مورد، بیشترین سهم را در میان تخلفات موتورسیکلت‌سواران داشته است.

سردار موسوی‌پور از توزیع رایگان کلاه ایمنی در قالب طرح «کلاه، زندگی» از دی‌ماه ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: تاکنون نزدیک به ۸۴ هزار کلاه ایمنی به‌صورت رایگان میان شهروندان توزیع شده که از این میان، چهار هزار و ۲۰۰ کلاه در پنج ماهه امسال توزیع شده است.

وی همچنین از ثبت نزدیک به ۳۰۰ هزار مورد اعمال قانون برای استفاده از تلفن همراه هنگام رانندگی خبر داد و با بیان اینکه این موضوع یکی از عوامل مؤثر در عدم توجه به جلو و بروز تصادفات است، از رسانه‌ها خواست اطلاع‌رسانی گسترده‌ای در این زمینه انجام دهند.

اصلاح نقاط حادثه‌خیز و تصادفات موتورسیکلت با عابران در محلات

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: امسال با همکاری مشترک پلیس و حوزه حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران، ۳۴۹ نقطه حادثه‌خیز در سطح شهر شناسایی شده که تاکنون حدود ۹۰ نقطه از آن‌ها برطرف شده است. همچنین در پنج ماهه امسال، ۱۵ کیلومتر از گاردیل‌های معابر با جداول بتنی جایگزین و نزدیک به ۲۰۰ هزار تن آسفالت‌ریزی و ترمیم معابر انجام شده است.

وی در پایان با اشاره به افزایش تصادفات موتورسیکلت با عابران پیاده در معابر داخل محلات، به‌ویژه در مناطق ۱۵ و ۴ تهران، خواستار تسریع در احداث سرعت‌گیر و اجرای طرح‌های آرام‌سازی ترافیک در این معابر شد.

برای مطالعه جدیدترین تحلیل‌ها و رویدادهای اقتصادی، به سایت تجارت گردان مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *