×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

۴۵۰ میلیارد ریال برای بهبود کیفیت آب شرب دشتستان اختصاص یافت

به گزارش تجارت گردان به نقل ازخبرنگار مهر، ابراهیم رضایی ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: آب یکی از مهمترین مشکلات در شهرستان دشتستان است و در اغلب شهرها و روستاهای شهرستان شاهد این مشکلات هستیم.

وی اضافه کرد: تلاش و پیگیری‌های بسیار زیادی را به منظور بهبود وضعیت آب در شهرستان دشتستان داشته‌ایم و اخیراً نیز این موضوع را از طریق وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور دنبال کرده‌ایم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خواستار تلاش ویژه برای رفع مشکل آب مردم در دشتستان شد و بیان کرد: با تخصیص اعتبارات مناسب می‌توان مشکلات حوزه آب شهرستان دشتستان را رفع کرد.

وی افزود: با ابلاغ شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای بازسازی خطوط انتقال آب و ایستگاه‌های پمپاژ، ارتقا تصفیه خانه‌ها، خرید تجهیزات مورد نیاز آب و … شهرستان دشتستان اختصاص داده شد.

رضایی افزود: مقرر شده است که ۷۰ درصد از این اعتبار از اسناد خزانه اسلامی و ۳۰ درصد از اعتبارات نقدی از محل اعتبارات ردیف آبرسانی به شهرهای دارای تنش آبی و ارتقا کیفی آب شرب صورت پذیرد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.