به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم، افشار فتح الهی در جلسه با رییس مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور و رییس دانشگاه پیام نور قشم، اظهار کرد: وجود مراکز علمی و دانشگاه های مختلف در جزیره قشم در تقویت ظرفیت های موجود و تربیت نیروی انسانی ماهر نقش مهمی ایفا می کند.
وی ادامه داد: سازمان منطقه آزاد قشم براساس رسالت حاکمیتی خود از تمامی فعالیت های علمی و پژوهشی در منطقه حمایت می کند و برای این موضوع پروژه های متناسب با نیازهای منطقه و تربیت نیروی انسانی ماهر دارای اولویت هستند.
به گفته مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم؛ هر اندازه که دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی منطقه براساس ظرفیت ها و پتانسیل های موجود تعریف و تقویت کنیم، کمک بیشتری به رونق اقتصاد محلی و معیشت ساکنان جزیره می شود.
فتح الهی خاطرنشان کرد: نزدیک بودن قشم به آب های بین المللی و هم مرز بودن با کشورهای حوزه خلیج فارس موقعیتی مناسب برای تولید محصولات صادراتی با نگاه به بازارهای هدف می باشد.
وی با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته برای جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه پیام نور و سایر دانشگاه های قشم، افزود: جذب دانشجوی خارجی علاوه بر معرفی اصول نظام مقدس جمهوری اسلامی، می تواند به معرفی بیشتر جاذبه های گردشگری و ظرفیت های اقتصادی منطقه کمک کند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در پایان با بیان اینکه مهمترین خواسته رهبری از تمامی دولتمردان جدید، بازسازی اعتماد عمومی و امیدآفرینی بود، ادامه داد: خوشبختانه طی ماه های گذشته در قشم توانسته ایم در مسیر مورد نظر رهبر معظم انقلاب و همسو با سیاست های دولت مردمی آیت الله رییسی حرکت کنیم که موجب افزایش رضایتمندی جامعه محلی شده است.
دانشگاه پیام نور قشم پیگیر جذب دانشجوی خارجی
رییس مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور نیز در این جلسه گفت: در دوره جدید مدیریت مناطق آزاد و بویژه در منطقه آزاد قشم شاهد اتفاقات خوبی هستیم که موجب افزایش رضایتمندی و امیدآفرینی در سطح جامعه می شود.
مجتبی سلطانی احمدی ادامه داد: نگاه متعالی سازمان منطقه آزاد قشم به مقوله توسعه آموزش عالی در جزیره قشم، فرصت بی نظیری برای ایجاد رابطه نزدیک میان دانشگاه ها و فضای تولید ایجاد کرده است.
وی با قدردانی از نگاه مثبت مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم پیرامون جذب دانشجوی خارجی در دانشگاه های جزیره، افزود: ورود دانشجویان خارجی به قشم می تواند موجب رونق اقتصادی و معرفی بهتر ظرفیت های جزیره شود و ما در دانشگاه پیام نور این موضوع را با جدیت پیگیری می کنیم.
رییس مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور در پایان تصریح کرد: توجه به صنایع مورد نیاز منطقه مانند صنایع دریامحور و شیلات با توجه به ظرفیت های موجود در جزیره قشم یکی از نکات دارای اهمیت است که باید برای آن برنامه ریزی صورت پذیرد.
رییس دانشگاه پیام نور قشم نیز در این جلسه گفت: با توجه به مزیت های منطقه آزاد قشم و زیرساخت های آموزشی دانشگاه پیام نور در جزیره، می توان برای جذب دانشجویان خارجی برنامه ریزی کرد.
علی نقی زاده در پایان خاطرنشان کرد: همچنین برنامه های خوبی جهت تقویت رشته های مختلف در مقاطع تحصیلات تکمیلی در دانشگاه پیام نور قشم صورت گرفته است که راه اندازی مزرعه آموزشی تحقیقاتی یکی از این برنامه ها می باشد.
براساس این گزارش آیین کلنگ زنی مزرعه آموزشی تحقیقاتی به مساحت ۶۰۰۰ مترمربع و بهره برداری از انشعاب آب بازیافت با ظرفیت سالانه ۱۲ هزار مترمکعب در دانشگاه پیام نور قشم با حضور افشار فتح الهی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم، مجتبی سلطانی احمدی، رییس مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور، علی نقی زاده، رییس دانشگاه پیام نور قشم به همراه جمعی از مدیران سازمان برگزار شد.