×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : دوشنبه, ۳ دی , ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از ایسنا رضا آزاد به بررسی معضلات ایاب و ذهاب دانش آموزان در سال تحصیلی جدید پرداخت و با اشاره به سامانه «سپند» گفت: این سامانه کارکردهای خوبی را دارد و باید زودتر راه‌اندازی می‌شد، البته به دلیل پیچیده بودن مراحل ثبت نام در سامانه سپند بسیاری از اولیای دانش آموزان هنوز ثبت‌نام نکرده‌اند.

وی افزود: اگر این سامانه از چند ماه پیش به مردم اطلاع رسانی می‌شد اکنون فرهنگ استفاده از این ظرفیت در کشور شکل گرفته بود.

دبیر انجمن صنفی پیمانکاران سرویس مدارس استان تهران با اشاره به شیوه جذب راننده‌های سرویس دانش آموزی اظهار کرد: هر راننده مشغول در سرویس دانش‌آموزی باید گواهی عدم اعتیاد و سوء پیشینه داشته باشد. علاوه بر راننده، خودروی مورد نظر در سرویس دانش آموزی باید از سلامتی کامل برخوردار باشد و تاییدیه‌های معاینه فنی را بگیرد.

آزاد افزود: راننده‌های مجرد و دارای گواهینامه پایه ۳ اجازه فعالیت در سرویس دانش‌آموزی را ندارند. این انجمن تلاش می‌کند با کمک مامورین پلیس راهور آموزش‌های مختلفی در اختیار رانندگان تحت نظر خود قرار دهد. نحوه تعامل راننده با دانش‌آموز از جمله مباحث مطرح شده در کلاس‌های آموزشی انجمن صنفی پیمانکاران سرویس مدارس استان تهران است.

فاصله هزینه دریافتی مدارس برای سرویس ایاب و ذهاب با تعرفه‌های مصوب

به گزارش ایسنا، محمدرضا ولی زاده، رئیس اداره امور انجمن‌های اولیا و مربیان مدارس کشور نیز با اشاره به آیین‌نامه حمل و نقل دانش آموزان گفت: این آیین نامه اولین بار در سال ۱۳۵۳ تدوین شده و در سال ۸۷ توسط هیئت دولت مورد بازنگری قرار گرفت و به وزارت آموزش و پرورش، وزارت کشور و وزارت راه و شهرسازی ابلاغ شد.

وی افزود: وزارت آموزش و پرورش به نیابت از والدین به حوزه حمل و نقل دانش آموزان ورود پیدا می‌کند، علاوه بر این وزارتخانه در حوزه مذکور رویکردهای تربیتی را نیز دنبال می‌کند.

رئیس اداره امور انجمن‌های اولیا و مربیان مدارس کشور با اشاره به هزینه سرویس‌های دانش‌آموزی اظهار کرد: متاسفانه هزینه دریافتی مدارس برای سرویس ایاب و ذهاب دانش‌آموزان با تعرفه‌های مصوب فاصله دارد.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه سپند توضیح داد: این سامانه برای اولین بار در تابستان امسال کار خود را شروع کرد. سامانه سپند وظیفه ساماندهی، برنامه‌ریزی، راهبری و مدیریت فرآیندهای حمل و نقل دانش‌آموزان را بر عهده دارد. عنوانِ این سامانه، ترکیب واژه‌های «سامانه پایش ناوگان حمل و نقل دانش آموزی» است.

رئیس اداره امور انجمن‌های اولیاء و مربیان مدارس کشور اضافه کرد: پیوند اینترنتی این سامانه در وبگاه تمامی ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها درج شده است سامانه سپند می‌تواند با اتصال به سامانه معاینه فنی، اطلاعات خودروهای فعال در حوزه سرویس مدارس را مورد ارزیابی و فیلتر قرار دهد.

رئیس اداره امور انجمن‌های اولیا و مربیان مدارس کشور افزود: وزارت کشور مکلف است سامانه سپند را ایجاد کند و فعالیت، مدیریت و راهبری این سامانه را با هماهنگی و موافقت وزارت آموزش و پرورش پیش ببرد.

سرویس‌های فعال در حوزه دانش‌آموزی باید برای تمامی سرنشین‌ها کمربند ایمنی داشته باشند

به گزارش ایسنا، محمدرضا گویا، مدیر ارتباطات ستاد معاینه فنی خودروهای استان تهران نیز با اشاره به اینکه مدرک معاینه فنی شرط مهم و لازم برای خودروهای سرویس دانش‌آموزی است گفت: سرویس‌های مدارس نسبت به سایر خودروها با نگاه ویژه‌تری مورد بررسی معاینه فنی قرار می‌گیرند. کارکنان معاینه فنی بر اساس یک چک لیست مضاعف بر خودروهای عادی، سرویس‌های مدارس را مورد بررسی قرار می‌دهند.

مدیر ارتباطات ستاد معاینه فنی خودروهای استان تهران اضافه کرد: سرویس‌های فعال در حوزه دانش آموزی باید برای تمامی سرنشین‌ها کمربند ایمنی داشته باشند.

وی در برنامه “گفت و گوی اجتماعی” رادیو گفت‌وگو افزود: خانواده‌ها می‌توانند از طریق تماس با شماره ۱۸۸۸ وضعیت معاینه فنی و مشکلات موجود در خودروی سرویس دانش‌آموزی را به مرکز معاینه فنی اطلاع دهند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.