×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳
پرداخت ماهانه 40 هزار میلیارد تومان تعهدات بیمه‌ای

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، موسوی در این دیدار ضمن ابراز رضایت نسبی از شرایط ارائه خدمات در مراکز بیمه‌ای و درمانی تأمین‌اجتماعی استان سمنان، اظهار داشت: تأمین‌اجتماعی به لطف خداوند و به کمک دولت مردمی سیزدهم و شخص رئیس‌جمهور مردمی و وزیر محترم کار، تعاون و رفاه اجتماعی در این مدت دستاوردهای خوبی داشته که باید به خوبی تبیین شود. در ابتدای دوره مدیریتی جدید، سازمان تأمین‌اجتماعی برای پرداخت تعهدات خود ماهانه بین ۵ تا ۷ هزار میلیارد تومان کسری نقدینگی داشت و از برخی مسئولان دولت قبل، نقل شده بود که اگر مدیران جدید سازمان بتوانند یک ماه حقوق و مستمری پرداخت کنند، کار بزرگی کرده‌اند. امروز به لطف خداوند متعال و حمایت شخص رئیس‌جمهور و مجلس محترم، ضمن توقف روند استقراض بی‌رویه بانکی، ماهانه بالغ بر ۴۰ هزار میلیارد تومان تعهدات را پرداخت می‌کنیم.

وی افزود: علاوه بر این حدود ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی انباشته ناشی از استقراض از بانک که از سال ۹۴ تا ۱۴۰۰ ایجاد شده بود، به‌واسطه تأدیه بخشی از بدهی بیمه‌ای دولت مردمی سیزدهم به سازمان تسویه شد. در کنار این‌که به واسطه این بدهی بانکی، پولی که باید صرف رونق تولید و ایجاد اشتغال می‌شد به پرداخت حقوق تبدیل شده بود، باید سالانه ۲۵ هزار میلیارد تومان سود این تسهیلات را به نظام بانکی پرداخت می‌کردیم که همین یک اقدام، بار بزرگی را از روی دوش نظام پولی بانکی کشور برداشت و یک بیماری بزرگ نیز در سازمان تأمین‌اجتماعی درمان شد.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: برخی از عیب و اشکال‌های موجود در نظام بیمه‌ای، حلاوت این حجم عظیم از خدمات را برای ما و مردم تلخ کرده و باید با رفع این موانع و همچنین تبیین درست دستاوردها، این تلخی را به شیرینی تبدیل کنیم. در مورد دستاوردها شاید همین یک مورد نشان‌دهنده توفیقات نظام بیمه‌ای کشور باشد که در قبل از انقلاب اسلامی تنها ۲۰ درصد از جامعه ۳۵ میلیونی ایران تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی بودند؛ درحالی‌که امروز ۷۳ درصد از جامعه ۸۵ میلیونی ما تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی هستند که این یک اتفاق بزرگ در افق ایجاد امنیت و عدالت بوده است.
وی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بیش از یک میلیون و نهصد هزار نفر بیمه‌شده جدید به بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی افزوده شده است، گفت: برآورد ما این است که می‌توان حدود ۶ میلیون نفر دیگر از افراد بیمه‌نشده را تحت پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی قرار داد. امروز الحمدلله با رویکردی که در پیش گرفتیم به یک آرامش و ثبات نسبی رسیده‌ایم و برخی مشکلات و چالش‌های بزرگ ما در سازمان تأمین‌اجتماعی به سامان رسیده است.
موسوی با تأکید بر اینکه پیشانی خدمات سازمان تأمین‌اجتماعی خدمات درمانی این سازمان است، گفت: نسبت به سایر خدماتی که در سازمان ارائه می‌شود، درمان اولویت اول ما است و بر همین اساس از ابتدای کار، توسعه حوزه درمان را در دستور کار قرار دادیم. در سال جاری هم بدهی‌های معوق دانشگاه علوم پزشکی را تسویه کردیم و همچنان در صدد هستیم که از انباشت این بدهی‌ها جلوگیری کنیم. در سمنان هم مسیر بهسازی و ارتقای هتلینگ مراکز درمانی پیشرفت خوبی داشته و از سال گذشته بخش‌هایی از این مراکز درمانی توسعه و ترمیم شده و ان‌شاءالله با همکاری مسئولان استانی این مسیر همچنان ادامه خواهد یافت.
مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۳۳ پروژه درمانی در دست احداث در کل کشور داریم، گفت: یکی از مشکلات ما در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی، کمبود نیروی انسانی و کادر متخصص است. درمانگاه‌هایی داریم که آماده به کار است اما برای تأمین کادر درمان دچار مشکل هستیم که حل این مشکل، همکاری بیشتر وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی را می‌طلبد. درکنار بازنگری نظام پرداخت در حوزه درمان سازمان برای جذب و نگهداشت نیروی انسانی، انتظار داریم که همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی برای تأمین کادر درمان درمانگاه‌ها و مراکز بیمارستانی تأمین‌اجتماعی تقویت شود.
بر اساس این گزارش، سید محمدرضا هاشمی استاندار سمنان نیز در این دیدار ضمن تقدیر از حضور مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی در این استان، اظهار داشت: بیش از ۸۰ درصد بیمه‌شدگان استان ما تحت پوشش سازمان تأمین‌اجتماعی هستند. مدیران تأمین‌اجتماعی استان تلاش کرده‌اند که با فراهم کردن امکانات، یک رضایتمندی نسبی در سطح استان ایجاد کنند که خوشبختانه تا امروز توفیقات زیادی در این زیمنه حاصل شده است.
وی با اشاره به اینکه ۳۵ درصد حجم مراجعات به اورژانس مراکز درمانی این استان مربوط به مسافران و گردشگران است، گفت: از این جهت نباید به استان سمنان به چشم یک استان عادی نگاه کرد، بلکه نگاه‌ها به این استان و ظرفیتهای مختلف آن باید کشوری باشد و امکانات مراکز درمانی ما باید طوری باشد که بتوان به همه این افراد، خدمات مناسب ارائه کرد و با توجه به اینکه ایجاد رضایتمندی در حوزه درمان کاری دشوار است، اقتضای کار این است که توجه ویژه‌ای به مراکز درمانی و بیمارستانی استان سمنان داشته باشیم.
استاندار سمنان ضمن اعلام آمادگی برای همکاری با سازمان تأمین‌اجتماعی در همه حوزه‌های بیمه‌ای، درمانی و اقتصادی، گفت: در زمینه تأمین کادر درمان موردنیاز مراکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی، صحبت‌های لازم با دانشگاه علوم پزشکی استان انجام شده و از این بابت مشکلی نیست و ان‌شاءالله با همکاری چندجانبه بتوانیم ارائه خدمات درمانی در استان سمنان را تقویت کنیم تا رضایتمندی در میان مردم شریف سمنان ارتقا یابد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.