×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۲۹ آذر , ۱۴۰۴
‍ نوسازی ۷۲ درصد ناوگان اتوبوسرانی منطقه ۱۹

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی منطقه ۱۹، حسین اخگرپور شهردار منطقه با اشاره به برنامه‌های توسعه حمل‌ونقل عمومی در این منطقه گفت: از مجموع ۱۲۰ اتوبوس پیش‌بینی شده برای خطوط اتوبوسرانی منطقه ۱۹، تاکنون ۸۶ دستگاه نوسازی شده که معادل ۷۲ درصد ناوگان است.

وی افزود: در حال حاضر از ۱۰ خط اتوبوسرانی فعال در منطقه، ۷ خط نوسازی شده و این میزان معادل ۷۰ درصد کل خطوط اتوبوسرانی است.

اخگرپور همچنین از ورود اتوبوس‌های برقی به ناوگان خبر داد و اظهار کرد: یکی از خطوط منطقه ۱۹ با استفاده از اتوبوس‌های برقی نوسازی و به شهروندان خدمات‌رسانی می‌کند.

وی با تأکید بر اهمیت توسعه حمل‌ونقل پاک در کاهش آلودگی هوا و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم در ادامه مسیر نیز سهم بیشتری از ناوگان اتوبوسرانی منطقه به ناوگان برقی اختصاص یابد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.