به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، سنجش اخیر کیفیت نانهای سنتی کشور در دیماه نشان دهندهی متوسط ۸۵.۲ درصد است.
متوسط نمرهی کیفیت در دیماه سال ۱۳۹۷، ۸۴ درصد ثبت شده بود که ارزیابی اخیر کیفیت انواع نان در دیماه نمره ۸۵.۴ و افزایش حدود ۱.۴ درصدی را نشان میدهد.
در این ارزیابی نان سنگک نمرهی کیفیت ۸۵.۲، بربری ۸۵.۶، تافتون ۸۵.۳ و لواش ۸۴.۷ را داشته است.
کل نمونههای نان مورد ارزیابی در دیماه ۱۳۸۹، ۷۸۸ عدد است که شامل: ۱۲۷ نان سنگک، ۱۷۵ بربری، ۲۱۳ تافتون و ۲۷۳ لواش تولیدی سراسر کشور در دیماه مطابق استاندارد ۲۶۲۸ نانهای سنتی انتخاب و براساس آزمون استاندارد ۲۶۲۸ نانهای سنتی آزمایش شده است.
بر اساس گزارش مرکز پژوهشهای غلات شرکت بازرگانی دولتی ایران، در هر ماه پس از انتخاب نمونه نانهای سنتی (چهارگانه) از سراسر کشور (در استانها) نسبت به سنجش کیفیت اقدام و نتایج در قالب گزارش، بهمنظور ارتقای کیفیت این نانها منتشر میشود.
https://tejaratgardan.ir/?p=42774