×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

رشد ۱۰۰ درصدی صادرات زعفران با رفع موانع محقق می‌شود

 علی حسینی با بیان اینکه برداشت زعفران در مراحل سردسیر روبه پایان است، گفت: در مناطق گرمسیر به پیک برداشت زعفران می رسیم و پیش بینی می شود که برداشت محصول ۱۰ تا ۱۵ آذر به پایان برسد.

به گفته او، با توجه به شرایط جوی و آبی و هوایی پیش بینی می شود که تولید زعفران ناشی از شرایط خشکسالی، یخبندان و گرمای شدید نسبت به سال قبل کاهشی است، اما از الان نمی توان درصدی برای آن اعلام کرد.

حسینی از نوسان قیمت زعفران در بازار خبر داد و گفت: همه ساله در زمان برداشت بدلیل هجوم یکباره خریداران خارجی قیمت زعفران نوساناتی دارد، از این رو نمی توان حداقل و حداکثر نرخی را اعلام کرد.

عضو شورای ملی زعفران گفت: ایران تنها تامین کننده و پاسخگوی نیاز بازار زعفران در دنیاست، البته این بدان معنا نیست که کشورهای دیگر تولید ندارند.

او گفت: با رفع موانع صادراتی، صادرات زعفران ۱۰۰ درصد افزایش می یابد که این امر کمک بزرگی به اقتصاد روستاها و کشاورزان می کند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.