×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

به گزارش تجارت گردان به نقل از ایکوپرس- علی‌اکبر کریمی، در حاشیه اختتامیه هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات و مجموعه های خودرو، از گام‌های بلند صنعت خودرو در راستای ارتقای سطح فناوری، توسعه تکنولوژیکی و‌ همچنین تولید برخی قطعات پیشرفته تمجید کرد و گفت: صنعت خودرو ایران در تولید برخی از قطعات همگام با تکنولوژی روز دنیا در حال حرکت است و تلاش‌های ساپکو و قطعه‌سازان در راستای توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان، نویدبخش سهولت تولید محصولات جدید در گروه صنعتی ایران خودرو و آینده روشن صنعت خودروی ایران خواهد بود.
نماینده مردم اراک وجود هزاران قطعه‌ساز در کشور را ظرفیت عظیمی در زمینه صادرات به ویژه در بازارهای روسیه، آسیای میانه و قفقاز دانست.
کریمی انعقاد قراردهای بین‌المللی در اوراسیا و شانگهای را فرصتی مغتنم و طلایی در زمینه توسعه همکاری‌های صنعتی ‌و ایجاد بازارهای صادراتی ارزیابی کرد که باید در راستای افزایش کیفیت، تنوع محصول و جلب رضایت مشتری به کار گرفته شود.
گفتنی است، هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی قطعات و‌ مجموعه های خودرو عصر پنج‌شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۱ به  کار خود پایان داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *