×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

ویژه های خبری

سیاست دیپلماسی اقتصادی کشور بر حمایت از خودروسازی استوار است

به گزارش تجارت گردان به نقل از ایکوپرس- محمدرضا ناظری، در حاشیه برگزاری جلسه هم اندیشی با مدیران ایران‌خودرو در راستای استفاده از ظرفیت نهادهای بین المللی کشور برای رسیدن به اهداف عالیه گروه صنعتی ایران خودرو و بازدید از خطوط تولید این خودروساز، عنوان کرد: مشاهدات امروز ما، توسعه و به روز شدن این کارخانه را نشان می دهد.
 
وی با اشاره به این‌که تیم مدیریت ایران‌خودرو به خوبی توانسته این مجموعه را باوجود تحریم‌ها، مشکلات و تنگناهای اقتصادی به شکل یک مجموعه فعال و پویا سرپا نگه دارد، اظهار کرد: این اقدام قابل تقدیر است.
 
مدیرکل دفتر هماهنگی های اقتصادی وزارت امور خارجه، با بیان این که باید پذیرفت دنیا، دنیای پیشرفت و توسعه است، اظهار امیدواری کرد: در دستور کار مدیران عالی ایران خودرو، توسعه و به روز شدن این مجموعه و محصولات آن همچنان مدنظر باشد.
 
وی با بیان این‌که معاونت اقتصادی وزارت خارجه تلاش های فراوانی در جهت رفع تنگناهای انتقال دانش و تکنولوژی و هموار کردن مسیرهای صادراتی انجام داده است، یادآور شد: بر این اساس، امروز بخشی از محصولات ایران خودرو در برخی از کشورها در دسترس است، هرچند که باید تلاش ها در جهت توسعه صادرات افزایش یابد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.