مهدی رجبی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: قیمت کنونی هرکیلو قارچ در عمده فروشی ۷۰ تا ۸۰ هزارتومان است که در خرده فروشیها باید ۹۰ تا ۱۱۰ هزارتومان عرضه شود.
او عرضه قارچ برای مصرف کننده با نرخهای ۱۲۰ تا ۱۵۰ هزارتومان را گرانفروشی دانست و افزود: با پخش مویرگی و ممیزی و همچنین ایجاد پایانه فروش در تهران به دنبال تعدیل قیمت در بازار هستیم.
رجبی با اشاره به تاثیر نوسانات قیمت گوشت قرمز در بازار قارچ گفت: با توجه به التهابات بازار گوشت و کاهش مصرف در سفره برخی خانوارها، قارچ به عنوان پروتئین سالم جایگزین شده است.
رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ گفت: سال گذشته شرایط بازار قارچ مساعد بود به طوریکه توانستیم بحث سرمایه گذاری و اشتغال را ارتقاء دهیم.
https://tejaratgardan.ir/?p=288212