×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

قرارداد نوسازی بیش از ۳۵ هزار واحد در بافت‌فرسوده منعقد شد

محمود شایان مدیرعامل بانک مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی میزان ارایه تسهیلات نوسازی به متقاضیان بافت‌های فرسوده را اعلام کرد.

مدیرعامل بانک مسکن گفت: از ابتدای اجرای طرح نوسازی از سال ۱۳۹۸ تاکنون در مجموع ۳۶ هزار و ۹۱ نفر متقاضی دریافت تسهیلات نوسازی در بافت فرسوده به بانک معرفی شدند که از این میزان معرفی شده بانک با ۳۵ هزار و ۱۶۸ واحد به مبلغ ۴ هزار و ۹۸۲ میلیاردتومان عقد قرارداد کرده است.

شایان در خصوص میزان ارایه تسهیلات نوسازی از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تعداد ۱۲ هزار و ۱۳۴ واحد به بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات نوسازی معرفی شد که بانک با ۱۱ هزار و ۷۸۲ واحد به مبلغ ۳ هزار و ۸۴ میلیاردتومان قرارداد منعقد کرد.

وی یادآور شد: از سال ۱۳۹۸ تا پایان مردادماه ۱۴۰۰ نیز تعداد ۲۳ هزار و ۹۷۵ نفر برای دریافت تسهیلات به بانک معرفی شدند که بانک طی این مدت با ۲۳ هزار و ۳۸۶ واحد قرارداد منعقد کرد و یکهزار و  ۸۹۸ میلیاردتومان تسهیلات به این تعداد از متقاضی در مدت اعلام شده پرداخت شد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.