به گزارش پایگاه خبری تجارت گردان به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، «نبی الله خون میرزایی» با بیان این که در سال ۱۳۹۸ صید دریایی در دریاهای جنوب و شمال حدود ۶۵۰ هزار تن و به همین میزان نیز تولید آبزیپروری در کشور بوده است افزود: امسال برای نخستین بار تولید آبزی پروری در کشور از صید دریایی پیشی خواهد گرفت و این روند در سالهای آینده به دلیل سرمایه گذاری در بخش آبزی پروری ادامه مییابد.
وی توسعه آبزی پروری را از اولویتهای نخست سازمان شیلات عنوان کرد و اظهارداشت: ما باید فعالیت صید و صیادی دریایی را متناسب با ظرفیت منابع تنظیم و بیش از منابع موجود، از ذخایر آبزیان برداشت نکنیم.
رییس سازمان شیلات ایران بر لزوم سرمایهگذاری بیشتر و توسعه منابع انسانی در بخش آبزی پروری تاکید کرد و گفت: توسعه صنعت آبزی پروری (میگو و ماهیان گرمابی و سردابی) یک ضرورت برای ایجاد اشتغال پایدار و کاهش فشار بر منابع دریایی است.
وی خاطرنشان کرد: سرانه مصرف آبزیان دریایی و پرورشی در سال های اخیر رو به افزایش بوده به طوری که در سال ۱۳۹۷ سرانه مصرف آبزیان ۱۲ کیلوگرم و در سال ۱۳۹۸ حدود ۱۳.۳ کیلوگرم بوده و امسال به ۱۴.۵ کیلوگرم خواهد رسید.
رییس سازمان شیلات ایران تصریح کرد: البته در مناطق ساحلی کشور سرانه مصرف آبزیان بسیار بیشتر از متوسط سرانه کشوری است ولی امیدواریم با فرهنگ سازی، گرایش و سرانه مصرف آبزیان در کشور بیشتر شود.