×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

امروز : شنبه, ۱۸ بهمن , ۱۴۰۴
پیش بینی کاهش قیمت خودرو/ انگیزه دلالان برای جولان در بازار کم شده است

حجت اله فیروزی سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت درباره کاهش قیمت خودرو، گفت: از آنجا که قیمت خودرو طی ماه‌های گذشته بیش از ارزش واقعی آن افزایش یافت و در شرایط کنونی نیز مردم دریافته‌اند که خودرو جزو کالاهای سرمایه‌ای نیست، قیمت چهارچرخ ها نزولی شده است.

نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی افزود: سرمایه‌های مردم به سمت بازارهای مطمئن تری نسبت به خودرو در حال سرازیر شدن است، در نتیجه اگر تصمیم نامربوطی توسط دستگاه‌های اجرایی در حوزه بازار خودرو اتخاذ نشود، پیش بینی می‌شود قیمت ها بیشتر ارزان شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم اضافه کرد: در شرایط کنونی تعداد خریداران بازار خودرو کاهش یافته و قیمت‌ها تا حدودی منطقی شده است در نتیجه این امر، انگیزه دلالان برای جولان در بازار کاهش می‌یابد و مصرف کنندگان واقعی در بازار ماندگار می‌شوند.

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از آنجا که نرخ ارز طی هفته‌های اخیر نزولی شده، بخشی از حباب بازار خودرو خالی شده و احتمال ارزانی بیشتر این محصول نیز وجود دارد./

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.



ارتباط با سازمان آگهی ها

پاسخگویی ۲۴ ساعته
📱
شماره تماس
+98 910 227 5423
👤
نام
محمدی واحد پشتیبانی آگهی ها
ساعات پاسخگویی
۲۴ ساعته

آخرین اخبار تجارت گردان

به‌روزرسانی لحظه‌ای
در حال بارگذاری اخبار...