×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

ویژه های خبری

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی ذوب آهن اصفهان، مسعود ملکی، سرپرست نیروگاه حرارتی  شرکت با اعلام این خبر گفت: در ادامه طراحی، ساخت و نصب دیفیوزر شماره ۴ نیروگاه حرارتی، تعویض دیفیوزر شماره ۳ این نیروگاه نیز با موفقیت به اتمام رسید و برنامه ریزی برای تعویض دیفیوزر شماره ۵ این نیروگاه  نیز در دستور کار قرار گرفت.
ایرج قائدی، مهندس ارشد توربین نیروگاه حرارتی به تشریح اقدامات انجام شده در این پروژه پرداخت و گفت: نقش برج های خنک کننده در افزایش بازدهی نیروگاه، افزایش تولید برق و کاهش مصرف آب، حائز اهیمت است.
قائدی افزود: با توجه به این که سازه های فلزی دیفیوزرهای قبلی برج خنک کننده این نیروگاه پس از ۵۰ سال کارکرد مداوم و در اثر رسوبات مواد شیمیایی و خوردگی شدید و همچنین ارتعاشات تجهیزات مکانیکی دوار، دچار ترک و ریزش شده و فاقد بازدهی مناسب بودند، نسبت به تعویض آن ها اقدام شد.
وی گفت: دیفیوزرهای جدید از جنس فایبرگلاس و مقاوم در برابر لرزش، آتش و اشعه خورشید و همچنین ضد زنگ زدگی و ضد باکتریال است. تعویض این ۲ دیفیوزر موجب افزایش بازدهی و بهبود تبادل حرارتی برج ها و نهایتا رفع بخشی از محدودیت های تولید شد.
سرپرست نیروگاه حرارتی گفت: شرکت فرانگر زرفام، مدیریت راهبری و پشتیبانی ماشین آلات و خودروهای سنگین  و همکاران تولید و توزیع برق شرکت به ویژه سرپرست دفتر فنی مدیریت همکاری شایسته و فعالی داشتند.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.