×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

چند رسانه

اخبار ویژه

رسیدگی به پرونده‌های اعتباری در بانک اقتصادنوین سرعت می‌گیرد

به گزارش تجارت گردان به نقل از روابط عمومی بانک اقتصادنوین، معاون بانکداری شرکتی و اعتبارات در این جلسه با بیان این که حداکثر زمان لازم برای رسیدگی به پرونده مشتریان بزرگ دارای رتبه اعتباری بالا و پرداخت تسهیلات آنها، یک ماه است، اظهار کرد: تیم اعتباری بانک تقویت شده و همه امکانات برای رسیدگی به درخواست‌های تسهیلاتی فراهم است.

امیر یوسفیان همچنین با تاکید بر این که همه ابزارهای اعتباری از جمله خرید دین و تنزیل ال‌سی باید برای مشتریان به کار گرفته شود، ادامه داد: سرعت عمل، ویژگی اصلی بانک اقتصادنوین است و مشتریان نباید در فرایندهای اداری گرفتار شوند.

معاون بانکداری خرد بانک اقتصادنوین نیز در این جلسه با اشاره به افزایش حدود اختیارات شعب به منظور پاسخگویی به درخواست‌های مشتریان، گفت: حداکثر همراهی با مشتریانی که بنگاه اقتصادی آنها در اثر جنگ آسیب دیده است باید صورت بگیرد.

حسن مونسان همچنین به تسهیل نظام‌نامه اعتباری بانک اشاره و خاطرنشان کرد: شعب باید ارتباط مستمر و پیوسته با مشتریان داشته باشند و اجازه ندهند تلاطم‌های اقتصادی، آنها را نسبت به تولید و ادامه فعالیت دلسرد کند.

در این جلسه که جمعی از مدیران ارشد بانک در آن حضور داشتند، روسای شعب ضمن بیان چالش‌ها و دغدغه‌های خود، راهکارهای لازم را به منظور پیاده‌سازی برنامه های بلندمدت بانک دریافت کردند. همچنین گزارشی از عملکرد منطقه مرکز تهران در سال گذشته و سال جاری ارائه شد.

برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *